Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-01@20:28:28 GMT

راز مبلغ بالای قبوض آب قمی‌ها چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۱۳۸۰۹

راز مبلغ بالای قبوض آب قمی‌ها چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

چند وقتی است که مبلغ صورتحساب قبض های آب شهروندان به صورت نجومی افزایش پیدا کرده و مردم را تا حد زیادی شوکه کرده است، برای تکمیل این گزارش وقتی به سراغ سازمان آب و فاضلاب استان رفتیم، بسیاری از شهروندان که به دلیل قیمت بالای صورت حساب قبض آب به این سازمان مراجعه کرده بودند را دیدیم.

نکته ی جالب توجه این بود که اکثر مراجعین گمان می کردند که شاید کنترآب آنها خراب شده است و برای رفع این مورد به سازمان آب و فاضلاب مراجعه کرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمد نامدار که مالک یک ملک سه طبقه است بیان کرد: به صورت معمول مبلغ صورتحساب قبض من عددی حدود ۳۰۰هزار تومان می شد اما یکباره با مبلغ ۱میلیون تومانی مواجه شدم، این در صورتی است که نوع مصرف آب ما نسبت به ماه های گذشته تغییری نکرده است.

سمانه رفعت پور که عضو یک خانواده ۶ نفره است، گفت: به طبع با وجود ۶ نفر در یک خانه مصرف آب ما تقریبا زیاد است اما هیچگاه مبلغ صورتحساب قبض مان به ۸۰۰هزار تومان نرسیده بود، این درحالیست که ما فکر میکردیم معوقه ی پرداختی داریم و این مبلغ صورتحساب چندماهه است، درصورتی که متوجه شدیم این قبض صرف برای ماه پیش است.

در این راستا به سراغ معاون خدمات مشترکین و درآمد شرکت آب و فاضلاب استان قم رفیتم.

جواد پیرحاجاتی ا با بیان اینکه ملاک مصارف مشترکین، کنتور آب آنها است بیان کرد: ادعای مشترکین در خصوص مبالغ صورت حساب خود مبنی بر الگوی مصرف شان است اما وقتی از طریق سیستم به بررسی میزان مصرف شان می پردازیم، شاهد تغیر مصرف آنها هستیم.

این مسئول در خصوص الگوی مصرف خانگی تصریح کرد: طبق دستورالعمل های اعلام شده، هر واحد خانگی مجاز حداکثر به مصرف ۱۵ متر مکعب درماه هستند.

معاون خدمات مشترکین و درآمد شرکت آب و فاضلاب استان قم خاطر نشان کرد: همشهریان باید توجه داشته باشند که استفاده حداکثری از ۱۵ متر مکعب از آب تنها برای یک واحد است و برخی از مشترکین، دارای املاک چند طبقه ای هستند و تنها در ازای یک واحد، اشتراک آبی دارند که دلیل مبلغ بالای قبض آن ها همین مورد است.

پیرحاجاتی در ادامه افزود: مشترکینی که مصرف آب آنها ماهیانه کمتر از ۵ متر مکعب باشد، مشترک کم مصرف محسوب می شوند و قبض آنها رایگان است اما مشترکینی که بیش از ۱۵ متر مکعب مصرف آب داشته باشند، به عنوان مشترکین پرمصرف به شمار می روند.

وی با اشاره به تغییر تعرفه های قبوض آب از تاریخ ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، و با توجه به بحران کم آبی در استان، تصریح کرد: طبق این تعرفه مشترکینی که تا ۱۵ متر مکعب مصرف آب دارند صرفا مشمول ۷ درصد افزایش تعرفه خواهند شد، اما مشترکینی که بیش از ۱۵ متر مکعب در ماه مصرف آب دارند، علاوه بر افزایش ۷درصدی، ۱۶ درصد دیگر نیز افزایش تعرفه بر مبلغ صورت حساب شان اعمال می شود.

معاون خدمات مشترکین و درآمد شرکت آب و فاضلاب استان قم بیان کرد: درسال ۱۳۹۴ همزمان با وقوع بحران خشکسالی، دولت مصوبه مدیریت مصرف آب مشترکین را با عنایت به منابع محدود آبی و بر اساس الگوهای استاندارد جهانی، نرخ ۱۵ متر مکعب در ماه برای هر خانوار اعلام کرد.

پیرحاجاتی با بیان اینکه نرخ تعرفه های قبوض آب بر اساس الگوی رفتار مشترکین است، اظهار کرد: همشهریان می توانند با مراجعه به پرتال مشترکین شرکت آب و فاضلاب استان قم، با همراه داشتن قبض آب، صورت حساب خود را مشاهده کنند.

وی با بیان اینکه با بحران جدی کمبود منابع آبی در استان مواجه هستیم، افزود: اگر وضعیت بارندگی در امسال نیز مانند سال گذشته باشد، قطعا با چالش جدی بحران کم آبی مواجه خواهیم بود.

معاون خدمات مشترکین و درآمد شرکت آب و فاضلاب استان قم در نهایت همشهریان را به تغییر الگوی مصرف آب دعوت کرد و گفت: مردم سعی کنند از وسایلی که با حجم آبی کمتری کار می کنند، استفاده کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: قبوض آب استان قم ۱۵ متر مکعب صورت حساب مبلغ صورت حساب قبض مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۳۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت نفت و گاز اروندان، عبدالله عذاری‌اهوازی گفت: این شرکت در موضوع نفت و گاز ماهیت تولیدی و توسعه‌ای دارد که حدود جغرافیایی آن شامل شهرستان‌های بستان، هویزه، سوسنگرد، دارخوین، خرمشهر، مینو شهر و اروندکنار می‌شود. درحقیقت این شرکت نفتی محدوده کل غرب کارون را احاطه کرده است.

وی با اشاره به اینکه از لحاظ میدان‌های نفتی، ۸۶ درصد میدان‌های مشترک نفتی کشور در غرب کارون قرار دارد، بیان کرد: بزرگ‌ترین میدان مشترک ایران، میدان آزادگان است و میدان‌های مشترک یاران، یادآوران و سهراب که به توسعه رسیده‌اند در این منطقه قرار دارند.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان با اشاره به اینکه میدان‌های سپهر، جفیر و دارخوین به بهره‌بردای رسیده‌اند و در حال توسعه فازهای بعدی هستند، افزود: در کنار این میدان‌های توسعه‌یافته، میدان‌های سوسنگرد، بندکرخه، خرمشهر، مینو و اروند جزو میدان‌هایی هستند که شرکت ملی نفت برای توسعه و بهره‌برداری آن‌ها برنامه‌ریزی کرده است.

عذاری‌اهوازی با یادآوری اقدام‌های مهم دولت سیزدهم در توسعه میدان‌های نفتی گفت: حرکت‌های مهمی در این دولت انجام شده است. یکی از راهبردهای مهم در دولت سیزدهم اعتماد و اطمینان به نیروهای بومی و ایرانی بود و با اتکا به نیروهای بومی، توسعه میدان‌ها را به شرکت‌های ایرانی واگذار کرده است.

وی گفت: میدان‌های سپهر و جفیر با اعتماد به جوانان ایرانی سال پیش توسعه یافت و با استخراج روزانه ۴۰ هزار بشکه به بهره‌برداری رسید.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان با بیان اینکه افزون بر توسعه میدان‌ها، تولید و نگهداشت نیز وظیفه شرکت نفت و گاز اروندان است، بیان کرد: ما در درجه اول باید بتوانیم مقدار نفتی را که تولید کرده‌ایم نگهداری کنیم.

عذاری‌اهوازی با اشاره به اینکه هم‌اکنون در حال برنامه‌ریزی برای توسعه چاه‌های جدید هستیم، افزود: برای توسعه میدان دارخوین برنامه بسیار وسیعی داریم، چاه‌های تازه‌حفر و قراردادهای توسعه این میدان تدوین شده است.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون ظرفیت تولید در غرب کارون روزانه ۴۵۰ هزار بشکه نفت است، گفت: در دولت پیش ظرفیت تولید این شرکت روزانه ۸۴ هزار بشکه نفت بود که اکنون با اقدام‌های شرکت ملی نفت در دولت سیزدهم، تولید در نفت و گاز اروندان ۳۰ درصد افزایش داشته است.

برنامه‌ریزی برای حفاری ۴۰ حلقه چاه در سال جاری

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان ادامه داد: در دولت سیزدهم تعداد ۶۰ حلقه چاه را حفاری و برای امسال حفاری ۴۰ چاه دیگر را برنامه‌ریزی کرده‌ایم که به بهره‌برداری برسانیم. با حفاری این ۶۰ حلقه چاه در میدان آزادگان، هم‌اکنون ظرفیت تولید نفت حدود ۲۰۰ هزار بشکه است.

عذاری‌اهوازی با اشاره به توجه و برنامه‌ریزی کاربردی دولت سیزدهم در توسعه میدان‌ها گفت: شرکت نفت و گاز اروندان همه برنامه‌های شرکت ملی نفت برای تولید را در سال ۱۴۰۲ به سرانجام رسانده و یکی از شرکت‌های موفق در این زمینه بوده است. این موفقیت‌ها ثمره تلاش و جهاد بی‌وقفه همه کارکنان به شمار می‌رود.

وی با اشاره به جمع‌آوری گازهای همراه نفت افزود: سیاست ما در توسعه میدان‌ها، توسعه منطقه و حفظ محیط‌زیست به‌عنوان سرمایه‌ای عمومی و ماندگار است و به این منظور کارخانه گاز و گاز مایع ۳۲۰۰ با سرمایه‌گذاری هلدینگ خلیج فارس پارسال راه‌اندازی شد.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان ادامه داد: فعالیت مرحله نخست این کارخانه با ظرفیت ۲۵۰ میلیون فوت‌مکعب گاز آغاز کرده است و هم‌اکنون حدود ۱۱۰ میلیون فوت‌مکعب گازهای همراه میدان‌های آزادگان شمالی و یادآوران، برای فرآورش و استفاده به‌عنوان گاز شهری و فرآورده‌های پتروشیمی‌ها و خوراک آن‌ها به این کارخانه ارسال می‌شود.

ارسال ۳۲ میلیون فوت‌مکعب گاز به کارخانه گاز و گاز مایع ۳۲۰۰

عذاری‌اهوازی با بیان اینکه با جمع‌آوری گازهای همراه، گاز متان تولید می‌شود که برای مصرف گاز خانگی است و برای جبران ناترازی گاز کشور به خط سراسری ششم ارسال می‌شود، گفت: در میدان آزادگان شمالی در گذشته روزانه حدود ۲۸ میلیون فوت‌مکعب گاز ارسال می‌شد. اما در حال حاضر، از طریق تعمیر، اصلاح و راه‌اندازی یک کمپرسور با استفاده از نیروهای توانمند داخلی و کارکنان شرکت نفت و گاز اروندان، که از زمان ساخت کارخانه آزادگان شمالی از سوی شرکت‌های چینی بلااستفاده بود، توانستیم حجم بالایی از گاز را فرآورش و از سوزاندن و هدررفتن این سرمایه ملی جلوگیری کنیم.

وی با اشاره به اینکه تعمیر کمپرسور از سوی کارکنان این شرکت با ۷۵۰ نفر روز انجام شده است، افزود: ما توانسته‌ایم حدود ۵ میلیون فوت‌مکعب گاز دیگر اضافه کنیم و به ۳۲ میلیون فوت‌مکعب برسانیم.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان بیان کرد: با افتخار اعلام می‌کنم که تا یک ماه دیگر در میدان آزادگان شمالی گاز همراهی برای سوزندان وجود نخواهد داشت و همه گازهای همراه به فرآورده تبدیل می‌شود و این همان اجرای زنجیره ارزش نفت و گاز است.

عذاری‌اهوازی در پایان گفت: قرارداد دیگری با هلدینگ خلیج‌فارس به ارزش ۷۳ میلیون دلار به‌منظور ارسال گازهای مشعل منطقه دارخوین و کارخانه غرب کارون در جفیر، که حدود ۱۵۰ میلیون فوت مکعب است، امضا شد و با انجام این قرارداد، درعمل شرکت نفت و گاز اروندان تا پایان سال ۱۴۰۴ دیگر گازی برای سوزاندن نخواهد داشت.

کد خبر 6094155 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • پیش‌بینی ورود بیش از ۱۰ میلیون مترمکعب آب به سد کوثر
  • اطلاعیه قطعی گاز در کرج
  • پاسخگویی به پرسش ‎های مشترکین در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات
  • برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی
  • حدود ۶۰ میلیون متر مکعب از حقابه هیرمند رهاسازی شد
  • رتبه نخست کاشان در نصب نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس
  • سند بسیار مهم درباره سفره‌های آب زیرزمینی؛ چرا همه سکوت کرده‌اند؟!
  • صدور دستور اصلاح قبوض گازبهای تأسیسات گردشگری به یک‌چهارم
  • اصلاح قبوض گازبهای تاسیسات گردشگری و صنایع‌دستی