Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان رامشیر، اگر چه بی‌آبی و نبود آب شرب مناسب در بسیاری از روستاهای خوزستان تبدیل به روزمرگی‌های مردم شده است اما معضل بی‌آبی در این فصل از سال و در شرایطی که شیوع کرونا نیاز به رعایت مسائل بهداشتی دارد معضلی است که اهالی روستای مزیبله سفلی از توابع شهرستان رامشیر با آن مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

اهالی این روستا تا قبل از اسفندماه سال گذشته از آب لوله کشی استفاده می‌کردند اما از اسفندماه تاکنون تلاشی برای حل مشکل آب در این روستا نشد تا آنجایی که یکی از مسوولان آب روستایی به یکی از اعضای شورای شهر گفته بود: «از آب لوله‌کشی باید نا امید  بشوید» و با این جمله آب پاکی بر روی دستان ساکنان این روستا ریخت.

اکنون مخازن آب کنار حیاط خانه که اهالی این روستا آن‌ها را پُر آب می‌کردند تا برای روز مبادا از آب آن‌ها استفاده کنند خالی است و برای پُر شدن آن‌ها باید راه طولانی را طی کنند یا منتظر آمدن تانکرهای آب بشوند.

 

صدور قبض آب برای آبی که قطع است

شریفات یکی از ساکنان روستای مزیبله سفلی می‌گوید: اداره آبفا هفته‌ای یکبار تانکر آبی را برای اهالی می‌آورد، به ازای هر حواله 75 هزار تومانی یک تانکر آب به ما می‌دهند، آبی که برای ما می‌آورند غیربهداشتی و ریزه‌هایی از زباله داخل آن است، اهالی آب تانکرها را به مرکز بهداشت برای آزمایش دادند و مسوول بهداشت در جریان این وضعیت است.

وی افزود: از اسفند ماه سال گذشته دقیقاً همزمان با اوج شیوع کرونا آب لوله‌کشی در این روستا قطع شد و مردم از طریق تانکرها آب مورد نیاز خود را تامین می‌کنند.

وی می‌گفت: مخزن‌هایی که در خانه‌ها هستند یا خالی هستند یا تا نیمه آب دارند، برخی از اهالی مخازن آب را بالای پشت بام گذاشته‌اند چراکه برای گرم شدن آب به وسیله آب گرمکن باید مخزن آب داشته باشد که بتوانیم از آن استفاده کنیم.

شریفات با بیان اینکه با وجود قطعی آب قبض آب برای اهالی صادر می‌شود، گفت: از تاریخ 17 تیرماه تا 17 مهرماه قبض آب برای من صادر کردند در حالی آب لوله‌کشی نداریم، وقتی آب لوله‌کشی نداریم مامور آب چگونه کنتور آب ما را خوانده است؟.

مسوولان پاسخگو نیستند

حمیدشریفی عضو شورای روستای مزبیله سفلی در این رابطه در گفت‌‌وگو با خبرنگار فارس در اهواز، اظهار کرد: وضعیت بی‌آبی در این روستا به حدی رسیده است که از فصل تابستان تا کنون اهالی برای تهیه آب کنار جاده می‌ایستند تا به محض گذشتن تانکرهای آب شرکت نفت جلوی آن‌ها را بگیرند و دبه‌های خود را پُر آب کنند.

 

وی با طرح این سوال چرا اهالی این روستا در این وضعیت کرونا باید بی‌آب باشند، افزود: بارها برای حل این مشکل به فرمانداری، بخشداری، اداره آب و... مراجعه و حتی مکاتبه کردیم اما نه کسی پاسخگو بود و نه مشکل حل شد.

این عضو شورای شهر گفت: مسوولان در فصل تابستان می‌گفتند موتورها خراب است و نمی‌توانند آب را پمپاژ کنند و در زمستان می‌گویند آب رودخانه گل آلود است اما کارگران اداره آب می‌گویند، از آنجایی که کارگران حقوق معوق دارند کاراها پیش نمی‌رود.

شریفی با بیان اینکه در حال حاضر حدود 10 روز است که بدون آب هستیم و باید فاصله چند کیلومتری را برای تهیه آب شستشو و آب شرب طی کنیم، عنوان کرد: با وجود اینکه آب لوله کشی ما قطع است اما همچنان برای اهالی قبوض آب با مبالغ مختلف صادر می‌شود.

 

آب روستا قطع نیست

اما حسن حسنی رئیس اداره آبفا شهرستان رامشیر با رد قطعی آب و نبود آب لوله‌کشی در این روستا، اظهار کرد: مزیبله سفلی آخرین روستای ما است که آب این روستا به دلیل اینکه 25 کیلومتر مسیری را طی می‌کند تا به این روستا برسد گاهی در تابستان‌ها قطع می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه قطعی آب در این روستا مستمر نیست، افزود: قطعی آب زمانی اتفاق می‌افتد که شکستگی لوله پیش بیاید و یا مشکلی در آب تامینی به وجود بیاید.

 

رئیس اداره آبفا شهرستان رامشیر گفت: اهالی این روستا در زمستان برای تامین آب خود مشکلی ندارند و آب آن‌ها از طریق لوله‌کشی برقرار است.

حسنی با رد قطع آب از اسفند ماه سال گذشته، بیان کرد: زمانی که آب قطع می‌شود با قیمت مصوب دولتی حواله تانکر آب به اهالی داده می‌شود.

وی افزود: گاهی رودخانه که گل آلود می‌شود فرآیند انتقال آب با تاخیر صورت می‌گیرد و ممکن است آب دریافتی آن‌ها کدر شود.

 

حسنی عنوان کرد: روز گذشته خط مسیر روستاهای امیدیه که روستای مزیبله سفلی هم یکی از آن‌ها است توسط شرکت متولی عملیات عبور لوله گاز در حین کار لوله آب را شکست و آب بیش از نصف روز قطع شد که به سرعت آب مورد نیاز روستا را در زمان قطعی تامین کردیم.

به گزارش خبرگزاری فارس، روستای مزبیله سفلی از توابع شهرستان رامشیر است که حدود 39 خانوار در آن ساکن هستند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قطعی آب تانکرهای آبرسانی قبض آب اهالی این روستا شهرستان رامشیر آب لوله کشی اداره آب قطعی آب قبض آب بی آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۴۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زندگی لک‌لک‌ها در کنار مردم روستا +عکس

به گزارش آخرین‌نیوز به نقل از فارس؛ کپر جودکی روستایی که لک‌لک‌های عاشق آن را به منطقه ویژه گردشگری تبدیل کردند، لک‌لک‌ها در همه فصول سال در روستا حضور دارند و هیچگاه روستا را ترک نمی‌کنند.

کپرجودکی، روستایی در شهرستان بروجرد و در استان لرستان است، این روستا در دهستان همت‌آباد در بخش مرکزی این شهرستان قرار دارد، روستای کپر جودکی با تالاب بیشه دالان بروجرد همسایه است و این همسایگی باعث شده لک‌لک‌ها عاشق روستا و مردم خوب آن شوند.

مردم روستای کپر‌جودکی و ریش‌سفیدان، حضور لک‌لک‌ها را بیش از ۶۰ سال در روستا تایید می‌کنند، آنان لک‌لک‌ها را مایه برکت و آرامش و رونق برای روستا می‌دانند و مزاحمتی برای آنان ایجاد نمی‌کنند.

مردم روستا به خلق و خوی زندگی لک‌لک‌ها آشنا هستند و بسیاری از رفتارهای آنان را متوجه می‌شوند، مثلا پیرمرد روستایی می‌گفت: هنگامی که منقارشان را به هم زده و صدایی از آن درمی‌آورند، در حال ارتباط و صدا کردن جفت‌شان هستند.

اداره برق شهرستان بروجرد نیز سالهای گذشته در اقدامی جالب خطر برق گرفتگی را از لک‌لک‌ها دور کرد و با ایمن سازی تیرهای برق امنیت جانی لک‌لک‌ها را تضمین نمود.

شورای روستا نیز با همکاری خیرین و طبیعت‌دوستان در بالای تیرهای چراغ برق روستا صفحه‌های فلزی نصب کرد تا لک‌لک‌ها به راحتی بتوانند بر روی آن لانه سازی کنند.

در بهار که فصل تخم‌گذاری پرندگان است، لک‌لک‌های عاشق روستای کپرجودکی نیز در آشیانه‌های خود تخمگذاری کرده و جوجه لک‌لک‌های عاشق بسیاری را به دنیا می‌آورند.

خلاصه اینکه در این روزهای بهاری که سرسبزی و طراوت از دشت و کوه و جنگل می‌طراوت، روستای کپر‌جودکی منطقه گردشگری زیبایی است که لک‌لک‌ها میزبان گردشگران هستند، مردم روستا نیز با چهره‌ای گشاده و صمیمیتی وصف ناپذیر از گردشگران و طبیعت دوستان استقبال می‌کنند.

خلاصه اینکه لک‌لک‌ها با حضورشان در روستای کپر‌جودکی گردشگران و طبیعت‌گردان بسیاری از سراسر ایران را عاشق روستا کردند و باعث شناخته شدن آن در پهنه گردشکری ایران شدند.

دیگر خبرها

  • غرق شدن ۲ کودک در رودخانه مهران بندرلنگه
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • احیای ۲۳۰ هکتار از مراتع شیروان
  • زندگی لک‌لک‌ها در کنار مردم روستا +عکس
  • سالفه دریانوردان، دورهمی اهل دریا با داستان‌هایی از قشم تا هند و آفریقا
  • نابودی طبیعت اهالی روستای چنار رودخان را رنجیده خاطر کرد + فیلم و تصاویر
  • تزریق گاز به خطوط لوله ۶ روستای شهرستان سوادکوه
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • توسعه خط انتقال آب روستای آبخورده شهرستان پیرانشهر
  • عملیات آبرسانی به ۶ روستای درمیان آغاز شد